Karacabey’de Boşnak gecesi
Karacabey’de Boşnak gecesi

Karacabey’de Boşnak gecesi

Bursa Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği, birlik beraberlik ve dayanışma gecesi düzenliyor…

Bursa Karacabeyli Boşnaklar, Boşnakları bir araya getirmek, birlik ve beraberliği arttırmak amaçlı Boşnak gecesi düzenliyor. Karacabey Atatürk Kültür Parkı Ali Hayri Dörter (Taha) Düğün Salonu’nda gerçekleşecek etkinliğe tüm Boşnakları ve Boşnak dostlarını davet eden Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği, geceyle ilgili tüm hazırlıklarını yapmış durumda.

Önemli isimlerin yer alacağı geceye, ayrıca Bosna Hersek Büyükelçiliği Müsteşarı Sabit Subasic, Karadağ Büyükelçisi Ramo Bralic de katılacak.

Sahnede usta isimler

Bursa Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 7 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştireceği etkinliğin müzik bölümünü hiç riske etmemiş ve usta isimleri bu iş için görevlendirmiş. Bu güzel Boşnak gecesinde Harmonika Semih Mirasçıoğlu’na teslim edilirken, ona Klavyesiyle Hamdi Balota eşlik edecek. Boşnak gecesinde Boşnakları coşturma görevi ise Raşit Mujevic’in.

Bursa Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin bu güzel Boşnak gecesine katılmak isteyenler, 25 lira bedelindeki biletleri alarak hem Derneğe katkıda bulunacak, hem de bu unutulmayacak etkinliğe şahitlik etmiş olacaklar.

Aytıntılı bilgi ve bilet sağlamak çin; Bursa Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği

Başkan: Kenan GÜNDEM (0535 298 93 75)
Adres : Karacaahmet Mah. Atatürk Bulvarı No : 77 Karacabey / BURSA
Tel : 0224 662 21 53
Faks : 0224 676 35 17

Kaynak: Boşnak Dünyası