Milletimizin başı sağ olsun!
Milletimizin başı sağ olsun!

Milletimizin başı sağ olsun!

Hakkari’nin Çukurca İlçesi Keklikkaya kırsalında gerçekleşen hain saldırıda 24 şerefli Türk evladı şehit düşmüştür. Burada ateş içimize de düşmüş ve Sakaryalı evladımız Birol Elmas da şehit düşmüş ve hepimizi derin acılara boğmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti devletimizin gücüne, büyük Türk milletimizin birlik ve beraberliğine, aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı, bölücü terör örgütünün artan hain saldırılarını nefret ve şiddetle telin ediyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit ailelerimiz ile Türk milletimize sabır ve başsağlığı, ayrıca kahraman ordumuza kuvvet, kudret ve başarı diliyoruz.

Terörle mücadele milletçe, devletin bütün kurumlarının işbirliği ve kararıdığı ile bir tek terörist kalmayana kadar sürdürülmelidir. Bizler federasyonumuz ve derneklerimiz olarak terör ile mücadelede vatanımız ve milletimiz için menfur saldırılara karşı taviz vermeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu ailesi olarak şehitlerimizin mekanları cennet olsun.

Muzaffer Güneş
Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu
Yönetim Kurulu Başkanı