Turgutlu’da 4. Ulusal Dama Şampiyonası düzenlenecek
Turgutlu’da 4. Ulusal Dama Şampiyonası düzenlenecek

Turgutlu’da 4. Ulusal Dama Şampiyonası düzenlenecek

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle “4. Ulusal Dama Şampiyonası “düzenlenecek. 28 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak ve iki gün sürecek şampiyonanın birincisine dizüstü bilgisayar, ikincisine plazma televizyon, üçüncüsüne ve dördüncüsüne cep telefonu verilecek.

Turgutlu Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Muharrem Baysak, Turgutlu’da bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri Ulusal Dama Şampiyonası’nda yarışmaların İsviçre usulü yapılacağını söyledi. Baysak, geçen yıllarda da büyük ilgi gören ve oldukça çekişmeli geçen şampiyonaya bu yıl Türkiye’nin dört bir yanından ve dördü Kuveyt’ten olmak üzere 80 yarışmacının katılacağını dile getirdi.

Muharrem Baysak, şampiyona kapsamında yarışmaların Turan Mahallesi Akçakmak Yolu No 51 – Turgutlu adresindeki Turgutlu Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği Lokali’nde gerçekleştirileceğini belirtti. Baysak, Turgutlu Belediyesi’nin ve Halil Kale Fen Lisesi’nin desteğiyle gerçekleştirilecek şampiyonanın geleneksel hale geldiğini ve uluslararası nitelik kazanmaya başladığını sözlerine ekledi.