III. Saraybosna Uluslararası Yatırım Konferansı ve İş Forumu
III. Saraybosna Uluslararası Yatırım Konferansı ve İş Forumu

III. Saraybosna Uluslararası Yatırım Konferansı ve İş Forumu

III. Saraybosna Uluslararası Yatırım Konferansı ve İş Forumu
16-18 Mayıs 2012, Saraybosna

Sayın Yönetim Kurulu Üyesi,

İlgi yazımız ile iletildiği üzere Bosnia Bank International (BBI) ve İslam Kalkınma Bankası organizasyonuyla, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Bosna Hersek Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde, 16-18 Mayıs 2012 tarihlerinde, Saraybosna’da, III. Saraybosna Uluslararası Yatırım ve İş Forumu Konferansı gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Güneydoğu Avrupa ülkeleri arasında ekonomik ilişkileri geliştirmek, yatırım ve ticari ilişkileri artırmak amacıyla düzenlenen Konferans’ın geçmiş yıllardaki katılımcıları arasında, Başbakan Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Sn. Ivo Josipovic, Sırbistan Başbakanı Sn. Mirko Cvetkovic, Başbakan Yardımcısı Sn. Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Sn. Ahmet Davutoğlu,eski ABD Başkanı Sn. Bill Clinton, İslam Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Şeyh Salih Kamil yer almaktadır.

Başta altyapı, enerji (hidro enerji santralleri), ahşap sanayi, tarım, turizm ve eğitim sektörleri olmak üzere çeşitli yatırım projelerinin ele alınacağı ve iş adamları arasında ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği Konferans’a, Bosna Hersek, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Karadağ ve Makedonya’dan üst düzey hükümet temsilcilerinin yanı sıra bölgenin önde gelen işadamlarının katılımı beklenmektedir.

Söz konusu konferans hakkında detaylı bilgiye ve otel bilgisine www.sarajevobusinessforum.com adresinden ulaşabilirsiniz. Üyelerimiz, TOBB-DEİK-BİGMEV organizasyonunda düzenlenen Türk işadamları heyetinde yer aldığı takdirde konferans katılım ücretinden muaf olacaktır. www.sarajevobusinessforum.com sitesinden kayıt yaptırıp referans numaralarını ekteki forma girmeniz gerekmektedir. Heyet ziyareti kapsamında konaklama, uçak bileti, ulaşım ve yemek katılımcılar tarafından karşılanmaktadır.

Bu bilgiler ışığında Saraybosna yatırım konferansına katılmak isteyenlerin, ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak 10 Mayıs 2012 Perşembe günü mesai bitimine kadar DEİK’e veya BİGMEV’e (geren@deik.org.tr, ersin.eren@bigmev.org Faks: 0212 339 50 65) iletmeleri rica olunur.

Saygılarımla,

TÜRKİYE BOSNA HERSEK KÜLTÜR DERNEKLERİ FEDERASYONU BAŞKANI
MUZAFFER GÜNEŞ

Ek: Başvuru Formu
*Kayıt ile ilgili sorularınız için Ersin Eren/ BİGMEV Proje Uzmanı 0212 465 78 46 /0535 042 25 84

Başvuru Formu:

[easy_contact_forms fid=3]

Bosna Hersek Türk vatandaşlarına vize uygulamamaktadır.