Güneş’ten “Kan ve Aşk” filmine destek çağrısı
Güneş’ten “Kan ve Aşk” filmine destek çağrısı

Güneş’ten “Kan ve Aşk” filmine destek çağrısı

Değerli Boşnak Kardeşlerim,

1992–1995 yıllarında Balkanları paramparça eden Bosna Savaşı sırasında yaşananları konu alan yönetmenliğini Angelina JOLİE’nin yaptığı “ In The Land Of Blood and Honey / Kan ve Aşk” filmi 25 Mayıs 2012 günü vizyon tarihi olarak kararlaştırılmıştır. Film “Yabancı Dilde En İyi Film” dalında Altın Küre ödülüne aday gösterilmiştir. Pinema Filmcilik ve Sinemacılık tarafından Türkiye’de galası yapılacaktır. Yakın tarihimizde yaşanmış böyle bir trajedinin gelecek kuşaklara aktarılması, unutulmaması adına filmi izleyin ve izlettirin.

Boşnak dünyasının Federasyon adı altında toplanmasının, bir araya gelmesinin amacı; her türlü şartta ve durumda Bosna Hersek’teki, Kosova’daki, Karadağ’daki, Sancak’taki ve Makedonya’daki soydaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmektir. Unutulmamalıdır ki Boşnak dünyası hiç tereddüt etmeden vatanı için canını, malını, kanını her zaman en ön saflarda vermeye hazırdır.

Savaş yalnız sınırları değil kaderleri de değiştirir, geçmişten güç alarak geleceğe hep birlikte daha güçlü daha emin yürümek üzere herkese sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

TÜRKİYE BOSNA HERSEK KÜLTÜR DERNEKLERİ FEDERASYONU BAŞKANI
MUZAFFER GÜNEŞ