Aliağa’da Zekai Erşan’ın tesisleri açıldı
Aliağa’da Zekai Erşan’ın tesisleri açıldı

Aliağa’da Zekai Erşan’ın tesisleri açıldı

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Çakmaklı Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Zekai Erşan’ın eğlence merkezi ve kafeteryayı içeren tesisi Aliağa’da törenle hizmete açıldı.
Aliağa Belediyesi’ne ait çok amaçlı binanın ikinci katında, yaklaşık bin metrekarelik alanda düzenlenen tesisin açılışı Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Kemal Baysak, eski Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Federasyonumuzun Önceki Dönem Başkanı Cemal Şenel, Çakmaklı Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Barış, Çakmaklı Köyü Muhtarı Ahmet Kahraman ile Erşan ailesinin bireylerini bir araya getirdi. Açılış kurdelesini törene katılanlar birlikte kesti.
Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Ahmet Kemal Baysak, Federasyon danışma kurulu üyesi Hüseyin Erciyas’ın da bulunduğu açılışta, Aliağa’ya yakışır fevkalade güzel bir tesis yapan Zekai Erşan’ı kutladı. Baysak, “Bu tesisle gururlandık. Erşan ailesi yıllardır yemek sektöründe hizmet veriyor. Yeni Foça’da otel işletmeciliği yapıyor. Şimdi bu güzel tesisi hizmete açtılar. Hep bu yatırımlar istihdam yaratıyor. Kendilerini kutluyorum. Allah utandırmasın, bol kazanç nasip etmesini diliyorum” diye konuştu. 25 Nisan 2014