Baysak’tan başsağlığı mesajı
Baysak’tan başsağlığı mesajı

Baysak’tan başsağlığı mesajı

Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Ahmet Kemal Baysak, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) Başkanımız Mustafa Güneş’in vefatına ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı. Güneş’in vefatından derin üzüntü duyduğunu bildiren Baysak, mesajında şöyle dedi:

“Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) Başkanımız Mustafa Güneş, koronavirüs (Covid-19) hastalığı nedeniyle bir süredir  tedavi gördüğü Manisa Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde 1 Aralık 2020 Salı günü hayata veda etti. Çok değerli kardeşimizin erken yaşta vefatından derin üzüntü duyduk. Merhumun cenazesi doğup büyüdüğü, hayatını devam ettirdiği, kalkınması ve gelişmesi için olağanüstü çaba harcadığı Halilbeyli köyünde toprağa verildi.

Onun gerek iş insanı olarak, gerekse Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı olarak Boşnak dünyasına verdiği hizmetler ve katkılar unutulmayacak. Onu çok arayacak, özleyeceğiz, unutmayacağız. Allah rahmet eylesin. Cennet mekanı olsun.  Başta Güneş (Yakupović) ailesine, yakınlarına ve tüm Boşnak dünyasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”