Halilbeyli’de Kutlu Doğum Haftası üçüncü kez kutlandı
Halilbeyli’de Kutlu Doğum Haftası üçüncü kez kutlandı

Halilbeyli’de Kutlu Doğum Haftası üçüncü kez kutlandı

Halilbeyli’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bu yıl üçüncü kez düzenlendi. Kemalpaşa Müftülüğü ve Halilbeyli Muhtarlığı işbirliğiyle düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Kemal Baysak, TBHKDF Önceki Dönem Başkanı Cemal Şenel, Turgutlu Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı ve TBHKDF Genel Sekreteri Muharrem Baysak misafir oldu.

Misafirleri Halilbeyli Muhtarı Sabit Şahin, muhtarlık azaları Haluk Kezer, Mustafa Edis, Mahmut Tuna, Hasan Balcı, Halilbeyli Bosna Hersek Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı Neccar Er ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Celep, Alican Kaya, Ömer Eren, Ünal Ay, Kemal Evcim, önceki dönem Halilbeyli Muhtarı Hüseyin Canöz, Halilbeylili Boşnaklar ile birlikte ağırladı.

Kuran Kursu’nun yenilen binasının açılışının ardından Halilbeyli’nin merkezinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri gerçekleştirildi. Hafızlar Kuran-ı Kerim okudu, Halilbeyli Kuran Kursu kız ve erkek öğrencileri ilahiler seslendirdi. Tasavvuf müziği dinletilen etkinlikler büyük ilgi gördü. Geniş katılımla kutlanan Kutlu Doğum Haftası’na katılanların büyük çoğunluğunu Boşnak kadınlar oluşturdu.

Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Kemal Baysak, Kemalpaşa Müftülüğü ile gerçekleştirdikleri bu güzel düzenlemeden dolayı Halilbeyli Muhtarı Sabit Şahin ve azalarıyla tüm Halilbeylililer’i kutladı.
20 Nisan 2014