Prijedor heyeti̇ni̇n Mani̇sa Beledi̇yesi̇’ni ziyareti
Prijedor heyeti̇ni̇n Mani̇sa Beledi̇yesi̇’ni ziyareti

Prijedor heyeti̇ni̇n Mani̇sa Beledi̇yesi̇’ni ziyareti

Manisa’daki 474. Mesir Festivali için gelen Prijedo heyeti Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Prijedor İl Tarım ve Ekonomi Müdürü Zinajda Hosic, Prijedor Belediye Meclisi Başkan Yardımcısı Dalibor Grabez, Prijedor Belediye meclis üyeleri Muharem Murselovic, Ranka Stanar, Dalibor Pavlovic’in yer aldığı heyetin ziyaretine Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Kemal Baysak da katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Prijedor heyetini Manisa’da görmekten ve kendisini ziyaretinden memnunluk duyduğunu söyledi. Ergün, heyete çeşitli hediyeler verdi.

Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Ahmet Kemal Baysak, yeniden seçilmesi nedeniyle kutladığı Ergün’e konukseverliği için teşekkür etti. Baysak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı’na ziyaretin anısınafederasyonun ve başkonsolosluğun flamalarıyla basımı ve yayımını üstlendiği, Bosna Hersekli gazeteci-yazar Mugdim Galijasevic’in kaleme aldığı “Mezardaki Gözyaşı” kitabını, Mostar Köprüsü’nün tuvale baskılı fotoğrafını ve Fatih Sultan Mehmet’in “Ahdname”sinin bir tıpkıbasımını armağan etti.
24 Nisan 2014